Veikalu plauktos jau gozējas kraukšķīgi redīsi, sulīgi salāti, loki un citi pavasara gardumi, kas ir tieši tādi paši, kā šis gadalaiks – zaļi, viegli un svaigi!
Piekritīsiet, ka no visām pavasarīgajām receptēm visaizraujošākie ir tieši salāti? Aukstajā laikā kulinārijas ziņā valdīja karstas zupas, kartupeļu ēdieni, dažādi karstie sacepumi, tad pavasarī gluži kā svaigu elpu nes viegli un koši salāti. Tie ir tikpat gaidīti virtuvē kā pavasara sniegpulkstenītes, narcises un tulpes uz pusdienu galda.
SalātiUzziedi pavasarīBrīvdienu ēdienkarteKo pagatavot brīvdienāsViegli un ātri gatavojami ēdieniSalāti ar dārzeņiemĒdiens ar stāstu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit