Kvalitatīvi pagatavoti gaļas konservi var tikt uzglabāti mēnešiem, pat gadiem ilgi, turklāt, saglabājot savu uzturvērtību. Konservēšanai vari izmantot gan svaigu cūkgaļu, gan liellopa, jēra, truša, medījuma un putnu gaļu. Teļa gaļa konservēšanai nebūs īsti piemērota, jo, ilgstoši karsēta, tā var izšķīst putrā un zaudēt savas garšas īpašības.
Jārēķinās arī, ka katlā konservi jāvāra vismaz pāris stundas, labāk pat vēl ilgāk, pēc tam jāatdzesē un jāglabā vēsumā. Toties, kad reiz saņemsies paveikt šo darbiņu, tad vari pagatavot vairākas burciņas un vismaz uz pāris mēnešiem varēsi aizmirst par ilgstošu stāvēšanu pie katliem. Tā kā autoklāvs visiem nav pieejams, tād pastāstīsim, kā konservus pagatavot mājas apstākļos, pildot tos stikla burkās.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit