80Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gbietes100 gkartupeļi1 gab.gurķis1 gab.vārīts kartupelis75 glociņi25 gmārrutki1 gab.ola1 ĒKskābs krējums1 TKcukurs sinepes etiķis 9%
Pagatavošana
1
Notīrītu bieti sagriež kubiņos un vāra ūdenī ar etiķi 30 minūtes.
2
Ūdeni, kur vārījās biete izkāš un atdzesē.
3
Gurķi, vārītus kartupeļus sagriež kubiņos, smalki sagrieztus lokus, mārrutkus, cukuru, sāli, sinepes un pievieno biešu gabaliņiem.
4
Visu pārlej ar biešu novārījumu, pievieno krējumu un sajauc.
5
Pasniedz ar ledu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt atdzesētuBietesCukursEtiķisGurķiKartupeļiMārrutkiOlasSinepesSkābais krējumsSīpollokiAukstās zupasviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit