ērkšķogu apelsīnu ievārījums
Foto: Shutterstock
'Aukstais' ērkšķogu un apelsīnu ievārījums - pankūkām pildījumiem un vienkārši uz maizes.
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgērkšķogas2 gab.apelsīni1.5 kgcukurs

Pagatavošana

1

Ērkšķogas notīra, nomazgā, sietā notecina.

2

Apelsīnus nomizo un izņem sēkliņas, ja ir.

3

Apelsīnus un sausas ērkšķogas samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, labi izmaisa, atstāj uz 12 stundām ievilkties.

4

Tad samaisa un lej tīrās, sausās burkās. Burkas aizvāko.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!