55Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas1.5 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti vaniļas cukurs1 TKcepamais pulveris500 gāboli2 ĒKcitronu sula kanēlis pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, tad pievieno kefīru un iemaisa.
2
Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Bļodas saturu pievieno slapjajām sastāvdaļām un rūpīgi izmaisa viendabīgā mīklā.
3
Ābolus sagriež šķēlēs un apslaka ar citronu sulu, lai āboli neapbrūnē.
4
Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes (ja vēlas, ābolus var likt vairāk), nedaudz iegremdējot tos mīklā.
5
Cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes.
6
Gatavo kūku pārkaisa ar pūdercukuru un kanēli.
Iesūtīja: Armando
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCepamais pulverisCitroniCukursKanēlisMiltiOlasĀboliTortes un kūkasviegliVaniļas cukursKefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit