20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.āboli200 gplūmes100 grieksti2 ĒKskābs krējums1 ĒKmedus kanēlis citronskābe
Pagatavošana
1
Nomazgātām plūmēm izņem kauliņus.
2
Ābolus sagriež šķēlītēs.
3
Mērce: krējumam pieliek medu, kanēli, sasmalcinātus riekstus, citronskābi.
4
Mērci pārlej sagatavotiem augļiem.
Iesūtīja: Vineta
SvaigēšanaĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitronskābeKanēlisMedusPlūmesRiekstiSkābais krējumsĀboliAugļu un ogu salātiviegliBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit