Foto: Shutterstock
Ābolu biezenis, kas pagatavojams pasterizējot.
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

āboli cukurs

Pagatavošana

1

Svaigus ābolus kārtīgi nomazgā, nomizo, izņem serdes, sagriež, liek verdošā ūdenī (2 glāzes ūdens uz 3 kg ābolu) un vāra apmēram 20 minūtes atkarībā no ābolu šķirnes.

2

Karstu masu ātri izberž caur sietu vai caurduri. Biezenim pieliek cukuru pēc garšas (var arī bez cukura), liek burkās un karsē 65°C temperatūrā.(litra burka 25 min., 2 litru burka 40 min., 3 litru burka 50 min.)

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!