2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
āboli cukurs
Pagatavošana
1
Svaigus ābolus kārtīgi nomazgā, nomizo, izņem serdes, sagriež, liek verdošā ūdenī (2 glāzes ūdens uz 3 kg ābolu) un vāra apmēram 20 minūtes atkarībā no ābolu šķirnes.
2
Karstu masu ātri izberž caur sietu vai caurduri. Biezenim pieliek cukuru pēc garšas (var arī bez cukura), liek burkās un karsē 65°C temperatūrā.(litra burka 25 min., 2 litru burka 40 min., 3 litru burka 50 min.)
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit