40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.āboli2 glāzesskābs krējums3 olas2 glāzescukurs3 glāzesmilti2 TKsoda kanēlis
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, izņem sēklotni, sagriež gabaliņos, uzber 2 ĒK cukura, kanēli, samaisa.
2
Gatavo mīklu. Krējumam pievieno miltus un sajauc. Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaišāka un dubultojas apjomā.
3
Krējuma masai pievieno sakultās olas, sakuļ ar mikseri, līdz veidojas viendabīga masa. Masai pievieno sagatavotos ābolus un sodu vai cepamo pulveri.
4
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep, līdz gatavs – aptuveni 35-40 minūtes.
5
Kad kēkss atdzisis, to pārlej ar krēmsiera glazūru, ko gatavo, sekojot šīs receptes aprakstā minētajiem norādījumiem.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursKanēlisMiltiOlasSkābais krējumsĀboliKēksiviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit