50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
0.5 kgāboli MĪKLAI:250 gmargarīns vai sviests1 ĒKcukurs14 ĒKmilti BIEZPIENA MASAI:600 gbiezpiens1 glāzecukurs4 gab.olu dzeltenumis BEZĒ KĀRTAI:6 gab.olu baltumi1 glāzecukurs
Pagatavošana
1
Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru un piemīca miltus.
2
Biezpienu samīca, piejauc cukuru, dzeltenumus un samaisa.
3
Mīklu izklāj uz plāts, virsū uzliek biezpiena masu, tad rupji sarīvētu ābolu kārtu.
4
Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 minūtes.
5
Virsū āboliem uzziež olu baltumus, saputotus ar cukuru stingrās putās.
6
Liek cepeškrāsnī uz ~160*C vēl 20 minūtes.
Iesūtīja: zanda
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursMargarīnsMiltiOlasĀboliTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit