55Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gmargarīns200 gbiezpiens3 gab.olas3 glāzesmilti1 glāzecukurs1 TKsoda VIRSAI: āboli (vai bumbieri, rabarberi, plūmes, ogas u.c. augļi) cukurs skābs krējums kanēlis
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sajauc bļodā un samīca. Mīklu noliek ledusskapī nedaudz atdzist, kamēr tiek galā ar āboliem.
2
Tikmēr paņem ābolus, nomizo, sagriež daiviņās, pēc tam šķēlītēs.
3
Izklāj pannu ar foliju un izkaisa nedaudz miltus.
4
Liek veidnē mīklu. To vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu, lai biezums būtu vienāds. Liek virsū ābolus. Tos var kārtot rindiņās vai arī likt nevienmērīgi. Kā sirds vēlas.
5
Pārkaisa cukuru. Uzklāj skābu krējumu. Pārkaisa ar kanēli.
6
Liek cepeškrāsnī cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī ~40 minūtes, lai tā cepšanās nav pārāk karsta un pārāk strauja, lai kūka nepiedeg.
Iesūtīja: ora
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursKanēlisMargarīnsMiltiOlasSkābais krējumsĀboliTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit