90Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
500 gmiltu maisījuma Glutano60 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs50 gsviests30 graugs šķipsnasāls375 mlsilts ūdens āboli40 grozīnes vai vīnogas70 gsviests vai margarīns70 gcukurs1 TKkanēlis1 gab.paciņa vaniļas cukurs50 gcukurs100 gmaltas mandeles
Pagatavošana
1
Iejauc mīklu un noliek siltā vietā uzrūgt uz 20-30 min.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 C.
3
Cepešpannu iesmērē ar taukvielām vai izklāj ar cepamo papīru.
4
Virsējā kārta: ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.
5
Rozīnes uz neilgu laiku iemērc ūdenī.
6
Ābolus ar sviestu, cukuru un kanēli nedaudz pasautē uz lēnas uguns un atdzesē. Pievieno rozīnes.
7
Mīklu izliek uz cepešpannas un pārklāj ar ābolu masu. Cep apmēram 20 minūtes 220 C.
8
Vanilīna cukuru, cukuru un samaltas mandeles (ja drīkst) samaisa un uzber uz pīrāga.
9
Turpina cept vēl 10 min, kamēr mandeles kļūs zeltaini-brūnas.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt atdzesētuBezglutēna miltiCukursKanēlisMandelesRaugsSviestsĀboliŪdensPlātsmaizesTortes un kūkasviegliVaniļas cukursRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit