10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 lābolu sula6 gab.krustnagliņas1 gab.kanēļa standziņa1 gab.apelsīna miziņa
Pagatavošana
1
Katliņā ielej ābolu sulu vai ābolu sidru un pievieno garšvielas.
2
Karsē uz nelielas uguns.
3
Karstu ielej glāzē. Dekorē ar apelsīna šķēlīti un kanēļa standziņu.
* ja dzēriens šķiet pārāk skābs, to var saldināt ar karoti medus.
Iesūtīja: Santucīītis
Ziemassvētku receptesVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanēlisĀbolu sulaDažādi dzērieniAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiviegliKrustnagliņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit