50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 gab.baltmaizes kukulis1 gab.ola cukurs220 mlskābs krējums sviests āboli piens cukurs PĀRSMĒRĒŠANAI: skābs krējums kanēlis
Pagatavošana
1
Baltmaizi sagriež šķēlēs un izmērcē pienā.
2
Ābolus sagriež šķēlēs.
3
Ar taukvielām izsmērētā formā saliek maizes šķēles, apsmērē ar sviestu, pārber ar cukuru.
4
Liek sagrieztus ābolus un pārlej ar sakultu olu ar cukuru 1 ĒK (ola ar cukuru jālej tik pirmajai kārtai).
5
Pēc tam smērē krējumu (puskrūzi) ar cukuru (2 ĒK). Tad atkal liek maizi, sviestu, ābolus un krējumu ar cukuru 2 ĒK.
6
Cep mērenā siltumā apm 30-40 min.
7
Izņem no krāsns un pārsmērē ar krējumu un kanēli un ieliek vēlreiz cepeškrāsnī uz 2-4 min.
Iesūtīja: klēra
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBaltmaizeCukursKanēlisOlasPiensSkābais krējumsSviestsĀboliKārtojumi un šarlotesviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit