40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
300 gbaltmaize1.5 glāzepiens8 gab.āboli6 gab.olu baltumi8 ĒKcukurs3 ĒKsviests4 ĒKrīvmaize3 ĒKsasmalcinātu valriekstu vaniļas cukurs sāls
Pagatavošana
1
Baltmaizes kukulīti sagriež šķēlēs un izmērcē siltā pienā.
2
Abolus nomizo, izņem serdes, sarīvē uz dārzeņu rīves, samaisa ar divām ēdamkarotēm cukura.
3
Olu baltumus saputo stingrās putās pievienojot nedaudz cukura.
4
Veidni ietauko ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi un izklaj ar izmērcēto baltmaizi.
5
Virsū liek pusi no āboliem, pārkaisa ar valriekstiem, kas apcepti sviestā, pievieno pusi no sakultajiem olu baltumiem, pārliek atlikušos ābolus, pārkaisa ar ar riekstiem un pārklāj ar atlikušajiem olu baltumiem.
6
Cep ne pārāk karstā cepeškrāsnī, kamēr pudiņš viegli brūngans.
Iesūtīja: XP
CepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBaltmaizeCukursOlasPiensRiekstiRīvmaizeSviestsĀboliPudiņiviegliSaldie sacepumiIkdienas maltīteiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit