40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgāboli (Antonovka)6 ĒKmedus1 glāzeūdens4 TKželatīns
Pagatavošana
1
Uzbriedinātu želatīnu ½ glāzē ūdens, pēc tam šķīdina ūdens peldē.
2
Nomizotus, sagrieztus ābolus sagriež šķēlēs, pielej ½ glāzi ūdens un sautē kamēr mīksti.Izberž caur sietu, pievieno medu, izšķīdinātu želantīnu, masu saputo. Masu liek deserta trauciņos un atdzesē.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit