Foto: Shutterstock
Labai dienai baudi ābolu - cidoniju uzputeni kopā ar pienu.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 gcidonijas100 gāboli500 gūdens110 gcukurs3 ĒKmanna

Pagatavošana

1

Cidonijas un ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes un pārlej ar ūdeni.

2

Vāra mīkstus, pēc tam izberž caur sietu.

3

Tad pielej novārījumu, pievieno cukuru, mannu un karsē, līdz masa sabiezē.

4

Nedaudz atdzesē un puto, līdz tā kļūst gaiša un čaugana.

Pasniedz ar pienu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!