40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gcidonijas100 gāboli500 gūdens110 gcukurs3 ĒKmanna
Pagatavošana
1
Cidonijas un ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes un pārlej ar ūdeni.
2
Vāra mīkstus, pēc tam izberž caur sietu.
3
Tad pielej novārījumu, pievieno cukuru, mannu un karsē, līdz masa sabiezē.
4
Nedaudz atdzesē un puto, līdz tā kļūst gaiša un čaugana.
Pasniedz ar pienu.
Iesūtīja:
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaCidonijasMannaŪdensBuberti un uzpūteņiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit