15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 grukola2 gab.burkāni2 gab.āboli0.5 glāzebezpiedevu jogurts pēc garšascitrona sula pēc garšassāls2 ĒKsasmalcināti valriekstu kodoli šķipsnacukurs
Pagatavošana
1
Burkānus un ābolus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.
2
Samaisa, liek uz šķīvjiem, kur jau uzlikta rukola, pārlej ar bezpiedevu jogurtu, pievieno citrona sulu, sāli, cukuru un grauzdētus valriekstus.
Receptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCitroniCukursĀboliDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesValriekstisalsBezpiedevu jogurtsRukola
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit