gaļas iesmiņi aknas
Foto: Shutterstock
Aknu - cauraudzīša iesmu pasniedz ar makaroniem vai kuskusu. Vai baudi tāpat – kā karsto uzkodu.
75Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistu akniņas ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi cauraudzis

Pagatavošana

1

Vistu aknas nomazgā un uzber sāli, piparus, pievieno ķiplokus, apmaisa un patur minūtes 20-30.

2

Katru akniņu aptin ar cauraudzīša šķēli un ver uz iesmiņa.

3

Cep pannā vai iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes, pa vidu apgrozot.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!