75Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistu akniņas ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi cauraudzis
Pagatavošana
1
Vistu aknas nomazgā un uzber sāli, piparus, pievieno ķiplokus, apmaisa un patur minūtes 20-30.
2
Katru akniņu aptin ar cauraudzīša šķēli un ver uz iesmiņa.
3
Cep pannā vai iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes, pa vidu apgrozot.
Iesūtīja: pece
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCūkgaļas krūtiņaVistas aknasĶiplokiGaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit