40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
50 gaknas5 gsviests2 ĒKrīvmaize0.5 gab.ola50 gpiens dilles
Pagatavošana
1
Uz nelielas uguns nosautē aknas ar sviestu, samaļ un izberž caur sietu.
2
Rīvmaizi iemērc nelielā daudzumā piena un sajauc ar gaļu.
3
Pievieno pēc garšas sāli, sagrieztas dilles un atlikušo pienu.
4
Olas baltumu sakuļ putās un uzmanīgi samaisa ar gaļu.
5
Cepamo formu iesmērē ar sviestu, liek gaļu, apklāj ar cepampapīru un liek uz 20 minūtēm cepties mērenas temperatūras cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit