40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gcūkas aknas1 gab.ola1 ĒKkviešu milti sāls pēc garšaspipari, malti60 gsviests rīvmaize, apviļāšanai eļļa, cepšanai
Pagatavošana
1
Aknām noņem plēves, sagriež aptuveni centimetru biezās šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem.
2
Gaļas šķēles apviļā miltos, iemērc sakultā olā, rūpīgi apviļā rīvmaizē un cep sviesta-eļļas maisījumā pāris minūtes no katras puses, līdz šniceles ir zeltainas.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem, un sālītiem gurķīšiem.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAknasAugu eļļaKviešu miltiOlasPipariRīvmaizeSviestsGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit