
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgaličas200 gcukurs
Pagatavošana
1
Aličas saber katlā, pielej mazliet ūdeni un sautē, kamēr kauliņi atdalās. tad izberž caur sietu un ielej atkal katlā.
2
Uz 1 kg aliču biezeņa vajag tikai 200 g cukuru. Pievieno cukuru un pavāra 5 minūtes.
3
Burciņas pasterizē 85*C 0,5 l burciņas - 15 minūtes, 1 l burkas - 20 minūtes. Noslēdz ar metāla vai skrūvējamiem vāciņiem.
Iesūtīja: runchpele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit