Foto: Shutterstock
Alus mīklā fritētus laša gabaliņus pasniedz ar vārītiem rīsiem un tomātu sulu.
120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 glaša vai citas zivs fileja1 glāzemilti1 gab.ola125 ggaišais alus0.5 gab.citrons sāls augu eļļa

Pagatavošana

1

Zivi noskalo, sagriež sloksnītēs, uzber sāli, aprasina ar citrona sulu.

2

No miltiem, olām, alus un sāls sagatavo mīklu un atstāj vienu stundu.

3

Zivju gabaliņus apviļā miltos, katru iemērc sagatavotajā mīklā, liek traukā ar verdošu eļļu tā, lai gabaliņi peldētu.

4

Cep, līdz sloksnītes zeltainas un gatavas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!