120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 glaša vai citas zivs fileja1 glāzemilti1 gab.ola125 ggaišais alus0.5 gab.citrons sāls augu eļļa
Pagatavošana
1
Zivi noskalo, sagriež sloksnītēs, uzber sāli, aprasina ar citrona sulu.
2
No miltiem, olām, alus un sāls sagatavo mīklu un atstāj vienu stundu.
3
Zivju gabaliņus apviļā miltos, katru iemērc sagatavotajā mīklā, liek traukā ar verdošu eļļu tā, lai gabaliņi peldētu.
4
Cep, līdz sloksnītes zeltainas un gatavas.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCitroniGaišais alusLasisMiltiOlasZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīteFritēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit