Sastāvdaļas
Pagatavošana
Novieto resti cepeškrāsnī viszemākajā stāvā. Uzkarsēt krāsni līdz vidējam karstumam. Lielu cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.
Sakuļ olu baltumus, cukuru un ūdeni nelielā traukā. Kuļ ~ 8 minūtes vai arī kamēr veidojas stingras putas.
Ar lielu metāla karoti liek sešas vienādas porcijas uz cepamās plāts (vidučos izveido nelielas iedobītes). Vidēja karstuma cepeškrāsnī cep viszemākajā stāvā 25 minūtes vai arī kamēr paliek stingras.
Pavlovas pasniedz nekavējoties, virsū uzliekot sakultu putukrējumu un ogu kompotu.
* "Pavlova" - deserts, kas nosaukts par godu slavenajai balerīnai, īpaši raksturīgs Austrālijai un Jaunzēlandei.
** "Sahnefest" - putukrējuma stindzinātājs, atrodams veikalu plauktos pie garšvielām. Caurspīdīgā iepakojumā 6 zilas paciņas. Uz katras paciņas attēloti augļi ar putukrējuma micīti pa virsu un uzrakstu "RUF” (ražotājs) un "Sahnefest". Pamācībā rakstīts, ka 1 paciņa (8g) uz 250ml auksta saldā krējuma.
Iesūtīja: Babs