Ananasu pārgriežu uz pusēm divās daļās. Mīkstumu izgriež un sagriež kubikos.
Salātiem garneļu gaļu iemarinē ar konjaku un sakapātiem zaļumiem.
Sēnes un augļus sagriež šķēlītēs, pievieno ananāsa kubikus, garneles un pēc garšas pievieno ābolu etiķi un olīveļļu.
Ananasa pusītēs ieliek sēnes ar augļiem, pēc tam pāri pārlej amaretto.
Ēdienu noformē ar zaļumiem un augļiem, kas ietilpst salātu sastāvā.
Iesūtīja: Anda
Mazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAnanasiGarnelesKiviKonjaksOlīveļļaPētersīļiĀbolu etiķisŠampinjoniZivju un jūras produktu salātiAugļu un ogu salātiviegliBez termiskas apstrādesMandarīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit