::recepte::
Sviestu un cukuru saputo gaišu un krēmīgu.
Pa vienam pievieno olu dzeltenumus un kārtīgi saputo.
Mīklai pievieno vaniļu, apelsīnu miziņas, eļļu un miltus un visu sajauc kopā.
Mīklu saveļ pikucī, ietin folijā un uz nakti novieto ledusskapī.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 1700 C.Mīklu uz miltiem apkaisītas virsmas izveltnē un ar veidni izspiež cepumus.
Kārto uz cepamplāts.
Cep ~15 minūtes, līdz cepumu maliņas kļūst brūnganas. Izņem no krāsns un atdzesē.
Pūdercukuru sakuļ ar apelsīnu liķieri un cepumus pārziež ar šo glazūru.
::!recepte::
Iesūtīja:
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMiltiOlasPūdercukursSviestsVaniļaCepumiviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit