apelsīnu cepumi
Foto: Shutterstock
Apelsīnu cepumi - īpaši burvīgai noskaņai.

::recepte::
Sviestu un cukuru saputo gaišu un krēmīgu.

Pa vienam pievieno olu dzeltenumus un kārtīgi saputo.

Mīklai pievieno vaniļu, apelsīnu miziņas, eļļu un miltus un visu sajauc kopā.

Mīklu saveļ pikucī, ietin folijā un uz nakti novieto ledusskapī.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 1700 C.Mīklu uz miltiem apkaisītas virsmas izveltnē un ar veidni izspiež cepumus.

Kārto uz cepamplāts.

Cep ~15 minūtes, līdz cepumu maliņas kļūst brūnganas. Izņem no krāsns un atdzesē.

Pūdercukuru sakuļ ar apelsīnu liķieri un cepumus pārziež ar šo glazūru.

::!recepte::

Iesūtīja: Grāmatu veikalu “Jānis Roze” draudzīgais kolektīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!