25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 gab.apelsīni60 gpūdercukurs0.5 TKmalts koriandrs0.5 TKmalts ingvers2 gab.krustnagliņas3 ĒKapelsīnu liķieris
Pagatavošana
1
Trīs apelsīnus nomizo, nogriež balto miziņu un sagriež plānās šķēlēs.
2
No pārējiem apelsīniem izspiež sulu un samaisa ar pūdercukuru.
3
Masai pievieno koriandru, ingveru un krustnagliņas un vāra, līdz maisījums sabiezē un kļūst biezs un pielej liķieri.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit