<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/stone-soup/"> jules:stonesoup</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>
Apelsīnu mērce ar koriandru, ingveru un apelsīnu liķieri. Lieliski garšos gan pie cepeša un sieriem, gan pie krēmveida desertiem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 gab.apelsīni60 gpūdercukurs0.5 TKmalts koriandrs0.5 TKmalts ingvers2 gab.krustnagliņas3 ĒKapelsīnu liķieris

Pagatavošana

1

Trīs apelsīnus nomizo, nogriež balto miziņu un sagriež plānās šķēlēs.

2

No pārējiem apelsīniem izspiež sulu un samaisa ar pūdercukuru.

3

Masai pievieno koriandru, ingveru un krustnagliņas un vāra, līdz maisījums sabiezē un kļūst biezs un pielej liķieri.

Iesūtīja:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!