45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas250 gšķiņķis50 gLatvijas siers3 ĒKskābs krējums2 ĒKpētersīļi3 gab.tomāti lociņi sāls un pipari majonēze
Pagatavošana
1
Cieti novārītas olas notīra, sagriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.
2
Lai sapildītas olas varētu novietot uz šķīvja, nedaudz nogriež baltumiem pamatus.
3
Ar gaļas mašīnu samaļ olas dzeltenumus un šķiņķi, maisījumam pievieno krējumu, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli un piparus.
4
Visas pildījuma sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
5
Ar iegūto maisījumu piepilda olu baltumus.
6
Izdekorē olas ar lociņiem vai cepta šķiņķa vai bekona gabaliņiem, liek nelielā traukā uz tomāta gabaliņiem.
7
Pasniedz kopā ar majonēzes mērci.
Iesūtīja: VecPoga
LaunagsLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlu uzkodasOlasPipariPētersīļiSiersSkābais krējumsSīpollokiTomātiCūkas šķiņķisviegliMajonēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit