4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgaronijas400 gāboli1.5 kgcukurs2 glāzesūdens
Pagatavošana
1
Aronijas liek kastrolī, pievieno 1 glāzi ūdens, sautē mīkstas un izrīvē caur sietu.
2
Ābolus sagriež daiviņās, pievieno glāzi ūdens un sautē, līdz gatavi. Izrīvē caur sietu.
3
Sajauc abus biezeņus, pievieno cukuru un vāra gatavus ar vienu piegājienu.
4
Gatavo džemu karstu lej burkās un pasterizē apmēram 20 minūtes 95 – 100°C.
Iesūtīja: Agri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit