15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cīsiņi eļļa cepšanai lapu salāti olīvas
Pagatavošana
1
Cīsiņus pārgriež uz pusēm un gareniski iegriež no abiem galiem – gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Ja cīsiņi ir īsāki, tad tos negriež uz pusēm, bet vienkārši iešķeļ.
2
Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep.
3
Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apcep tiem arī otru pusi.
4
Izceptos ''astoņkājus'' liek uz salātu lapām. No olīvu gabaliņiem var izveidot jūras iemītniekiem sejiņas.
Iesūtīja: Ramona
BrokastisLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemBērnu ballītes ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaļas uzkodasAugu eļļaCīsiņiLapu salātiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiOlīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit