80Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
300 gmargarīns3 glāzesmilti1 glāzeskābs krējums1 naža galssāls āboli cukurs, kanēlis, vaniļa
Pagatavošana
1
Miltos uz rupjās sakņu rīves sarīvē aukstu margarīnu, samaisa viegli, pievieno 1 glāzi skāba krējumu un sāli.
2
Ātri samīca un sadala 2 vienādās daļās. Liek saldētavā vai ledusskapī uz pusstundu.
3
Paņem cepamo papīru un piegriež pēc plāts lieluma 2 gabalus un uz tām plāni pa visu papīru izrullē katru mīklas daļu. Vienu daļu ar visu papīru ieceļ pannā, pārber ar iepriekš smalki sagrieztiem āboliem, kas samaisīti ar cukuru, kanēli, vanilīnu.
4
Tad ņem otru mīklas daļu un apgriez otrādi. Pārklāj pāri un papīru noņem, ja kas ieplīst, saspied kopā. Malas visapkārt saspaidi kopā ar apakšējo kārtu, pārsmērē ar olu, savelc svītras ar dakšu un kādus caurumiņus uztaisi.
5
Cep 250*C, līdz zeltaini brūna.
Iesūtīja: Drusma
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMargarīnsMiltiSkābais krējumsĀboliTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit