20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 gab.olas8 ĒKcukurs8 ĒKūdens8 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, līdz stingras putas, pievieno ūdeni, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā (nemaisa, bet iecilā).
2
Mīklu lej ar sviestu izsmērētā pannā (Apakšā var ieklāt sviestpapīru) un cep ~ 220*C, līdz veidojas gaiši brūns.
3
Biskvītu ņem laukā, pārgriež uz pusēm, sasmērē skābenu ievārījumu, atdzesē un liec virsū putukrējumu vai biezpienu ar skābo krējumu, augļus, ogas...
Iesūtīja: Danito
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasŪdensTortes un kūkasviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit