45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas100 gcukurs100 gmilti100 gmīksts sviests2 ĒKkakao2 TKcepamais pulveris100 glazdu rieksti (var ari valriekstus)2 gab.bumbieri50 gšokolādes gabaliņi
Pagatavošana
1
Saputo olu baltumus, kamēr stīvi, tad pamazam pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga.
2
Iesijā mīklā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkas šķēlītēs sagrieztus bumbierus un visu samaisa ar karoti, bet ne ar mikseri. Var pārbērt ar maziem šokolādes gabaliņiem.
3
Ietaukotā cepamā pannā ielej mīklu un cep 180*C ~ 25 - 30 minūtes.
4
Atdzesē, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Anitas
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCepamais pulverisCukursMiltiOlasSviestsTortes un kūkasviegliBumbieriLazdu riekstiKakaoŠokolāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit