40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmargarīns cepšanai Rama Maestro650 gmilti250 gcukurs sāls175 gvājpiena biezpiens6 ĒKpiens6 ĒKeļļa1 ola1 gab.paciņa cepamais pulveris ievārījums pūdercukurs
Pagatavošana
1
Lielā traukā ber 350 g miltu, 175 g cukura, 1 paciņu vaniļas cukura, šķipsnu sāls un 250 g margarīna cepšanai "Rama Maestro".
2
Visu ar rokām samīca, veidojot drumstalas.
3
No pārējiem miltiem, olas, biezpiena, piena, eļļas, cukura un sāls samīca viendabīgu mīklu, ko sadala divās porcijās un izrullē divās cepešplātīs.
4
Mīklas plāksnes pārziež ar ar ievārījumu, pārkaisa ar drumstalām.
5
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos aptuveni 20 minūtes.
6
Pirms pasniegšanas plātsmaizi var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesPasniegt atdzesētuAugu eļļaBiezpiensCepamais pulverisPiensPūdercukursPlātsmaizesIkdienas maltīteiIevārījumsMargarīns cepšanai Rama Maestro
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit