40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Dobeles dzirnavnieka ātrās kūkas maisījums ķiršu kompots pūdercukurs110 gmargarīns vai sviests160 gūdens
Pagatavošana
1
Maisījumu ieber traukā, pievieno margarīnu, ūdeni un sajauc/sablenderē. Ļauj 10 minūtes pastāvēt.
2
Lej ietaukotā veidnē.
3
Ķiršu nolej sietā. Ogas izklāj vienmērīgi uz mīklas. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
4
Gatavai kūkai ļauj nedaudz pastāvēt un pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuPūdercukursSviestsŪdensTortes un kūkasviegliĶiršu kompots
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit