60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpoli lečo lazanjas plāksnes tomāti siers zaļumi piens
Pagatavošana
1
Kārto lazanju: apakšā viena kārta ar malto gaļu un ceptiem sīpoliem, tad plāksnes, kārta ar paštaisīto lečo, atkal plāksnes, atkal gaļa. Tā sakārto, līdz traukā vairs nav vietas.
2
Augšā saliek kārtu ar tomātu ripiņām, uzber rīvētu sieru un zaļumus. Tad traukā ielej pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 40 minūtes.
Iesūtīja: laimiite
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiLečoMaltā gaļaSiersTomātiGaļas ēdieniMakaronu ēdieniIkdienas maltīteiLazanjas plāksnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit