50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tostermaize rabarberi vaniļas cukurs MĒRCEI:400 mlskābs krējums2 ĒKmilti1 ola1 glāzecukurs pēc garšaskanēlis pēc garšaspūdercukurs pasniegšanai
Pagatavošana
1
Veidni ieziež ar sviestu. Nomizo rabarberus un sagriež piemērota lieluma stienīšos.
2
Gatavo mērci. Bļodiņā liek skābo krējumu, pievieno cukuru, kanēli, olu, miltus un samaisa, līdz iegūst viendabīgas konsistences mērci.
3
Veidni izklāj ar tostermaizes šķēlēm, izveidojot arī maliņas. Pēc maizes kārtas liek rabarberus, pārkaisa ar vaniļas cukuru, pārlej ar pusi mērces. Tad atkal liek maizes kārtu, rabarberus, vaniļas cukuru un rūpīgi pārlej visu ar atlikušo mērci.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
5
Liek plātsmaizi cepties uz 40–45 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Berce
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursKanēlisMaizeMiltiOlasPūdercukursRabarberiSkābais krējumsTortes un kūkasviegliVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit