25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 vistas filejas300 gšampinjoni200 gkausētais siers pēc garšasgaršaugu maisījums pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sagriež šampinjonus šķēlēs. Vistas fileju sagriež strēmelēs vai nelielos kubiciņos. Sakarsē pannu un apcep vistas fileju bālu, tad pievieno šampinjonus un cep, līdz sēnes ir zeltaini brūnas.
2
Uzvāra 1,5 litru ūdens. Ieliek ūdenī 1-2 paciņas (atkarībā no tā, cik treknu zupu grib) kausēto sieru. Samaisa un karsē, līdz izkūst un kļūst viendabīga masa. Pievieno garšvielas.
3
Apceptās sēnes un gaļu pievieno zupai un vāra 5-10 minūtes.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ervins
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiVistas filejaŠampinjoniGaļas zupasSēņu zupasviegliIkdienas maltīteisalsKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit