60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
āboli cukurs saldēta kārtainā mīkla1 gab.paciņa īrisa konfektes4 ĒKsaldais krējums
Pagatavošana
1
Karameļu mērce: liek īrisa konfektes nelielā katliņā, pievieno saldo krējumu, maisot kausē, līdz iegūta viendabīga masa.
2
Ņem tortes formu ar izņemamu apakšu, devīgi ieziež ar sviestu.
3
Ielej formā karameles mērci, liek virsū ābolu šķēlītes, pārkaisa ar cukuru.
4
Pārklāj visu ar saldēto, kārtaino mīklu, ko kārtīgi nostiprina gar malām, lai viss pildījums ir noklāts.
5
Mīklu sadursta ar dakšiņu un cep cepškrāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes, līdz mīklas garoziņa ir zeltaini brūna.
6
Ņem ārā, atdzesē, noņem formai malas un uzmanīgi ar visu dibenu gāž otrādi uz kāda šķīvja vai dēlīša. Uzmanīgi atdala formas apakšu.
Iesūtīja: Babs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit