15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
40 gmelone40 gāboli40 gbumbieri40 gplūmes vai aprikozes5 gcukurs30 gskābs krējums
Pagatavošana
1
Augļus nomizo, izņem serdi, sagriež šķēlītēs vai iegarenos gabaliņos, ieliek salātu traukā un apkaisa ar pūdercukuru vai pārlej ar ievārījumu.
2
Mērci augļu salātiem var gatavot no gatavām aprikozēm vai svaigām zemenēm. Aprikozes vai zemenes izberž caur sietu vai samaļ blenderī un samaisa ar cukuru.
3
Sagatavoto biezeni samaisa ar krējumu un pārlej sagrieztajiem augļiem.
Atkarībā no sezonas var izmantot dažādus augļus.
Ātri pagatavojami ēdieniSvaigēšanaĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMelonePlūmesSkābais krējumsĀboliAugļu un ogu salātiviegliIkdienas maltīteiBumbieriViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit