Foto: DELFI
Īpaši krāsaina un krāšņa aukstā kūka karstai dienai.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 ljogurts2 ĒKuzbriedināts želatīns300 gzemenes3 gab.zefīrs4 šķēlesmarmelāde

Pagatavošana

1

Lielākas ogas sadala četrās daļās, zefīru un marmelādi sagriež sīkos kubiņos un iejauc jogurta (ieteicams izvēlēties persiku saldējuma vai jogurtu bez piedevām, lai kūkas krāšņās sastāvdaļas būtu labi redzamas) masā, kurai iepriekš pievienots želatīns).

2

Sastāvdaļas var klāt arī kārtām stikla traukā.

3

Uz dažām stundām kūku ievieto ledusskapī, lai sastingst.

4

Pirms pasniegšanas izņem no trauka, to apgāžot otrādi un grezno ar svaigām zemenēm.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!