45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gliellopa gaļa1 ola6 ĒKauzu pārslas pēc garšassāls pēc garšaspipari lauru lapa zaļumi krējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Liellopa (var izmantot arī jebkādu citu malto gaļu) gaļu samaļ. Masai pievieno olu, sāli un pusi auzu pārslu. Masu labi sakuļ un izveido frikadeles.
2
Karstā buljonā liek frikadeles, atlikušās auzu pārslas, pievieno sāli, piparus, lauru lapu un vāra, līdz gatavs.
3
Pirms pasniegšanas iemaisa kapātus zaļumus.
4
Pasniedz, iemaisot skābo vai saldo krējumu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasGaršvielas un garšaugiLauru lapasLiellopa gaļaOlasPipariSkābais krējumsGaļas zupasviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit