
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 olas100 gmargarīns100 gcukurs2 glāzesātri pagatavojamās auzu pārslas0.5 glāzetīrīti valrieksti pēc garšasvanilīns šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Auzu pārslas izsijā caur sietu.
2
50 gramus margarīna izkausē uz pannas un apgrauzdē auzu pārslas. Atdzesē.
3
50 gramus auksta margarīna sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un sajauc ar auzu pārslām, iemaisa cukuru, olas, sasmalcinātus valriekstus, sāli un vanilīnu.
4
Cepamo pannu ieziež ar margarīnu.
5
Mīklu ar karoti liek uz plāts veidojot plācenīšus. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C, liek cepumus un cep tumši zeltainus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit