25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gsviests100 gcukurs3 gab.olas300 gauzu pārslas50 gmilti
Pagatavošana
1
Pusē no sviesta daudzuma apgrauzdē auzu pārslas, atdzesē.
2
Otru pusi sviesta saputo ar cukuru, olu dzeltenumiem, vaniļu. Pieliek apgrauzdētās auzu pārslas, miltus, iecilā saputotos olu baltumus. Cep 180 grādos, līdz cepumi zeltaini.
* īstenībā ļoti ātri un vienkārši, un sanāk ļoti gardi cepumi - kraukšķīgi, bet nav cieti. Var likt klāt gan citrona mizu, gan riekstus - man gan patīk bez nekā, bet tā jau gaumes lieta.
Iesūtīja: Lauma
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasMiltiOlasSviestsCepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit