30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gsviests150 gcukurs2 gab.olas100 gmilti200 gauzu pārslas60 gsaulespuķu sēklas, rozīnes, lazdu rieksti1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sviestu pakausē, pieber cukuru un drusku paputo.
2
Iemaisa olas un ber klāt visas sausās sastāvdaļas. Liek piciņas uz cepamā papīra.
3
Cep 200*C apmēram 15 - 20 minūtes.
4
Cepumi sanāk stingri un kraukšķīgi.
Iesūtīja: gija
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasCukursMiltiOlasRiekstiSviestsCepumiviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit