15Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gavenes vai zemenes12 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Traukā iebērt cukuru, pārliet ar karstu ūdeni, labi izjaukt, uzkarsēt un tad atdzesēt.
2
Ogas nomazgāt un notīrīt kauslapas, salikt traukā, kurā tiks pasniegts kompots, pārliet ar atdzesētu sīrupu un likt ievilkties.
3
Ja nepieciešams var pievienot nedaudz citronskābes.
4
Pasniedz atdzesētu un var pievienot ledus gabaliņus.
Iesūtīja: Ieva
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemVārīšanaPasniegt atdzesētuAvenesKompoti un sulasIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit