Foto: DELFI
Aveņu, zemeņu vai meža zemenīšu kompots - grezns un atspirdzinošs padzēriens.
15Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gavenes vai zemenes12 ĒKcukurs

Pagatavošana

1

Traukā iebērt cukuru, pārliet ar karstu ūdeni, labi izjaukt, uzkarsēt un tad atdzesēt.

2

Ogas nomazgāt un notīrīt kauslapas, salikt traukā, kurā tiks pasniegts kompots, pārliet ar atdzesētu sīrupu un likt ievilkties.

3

Ja nepieciešams var pievienot nedaudz citronskābes.

4

Pasniedz atdzesētu un var pievienot ledus gabaliņus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!