45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāni majonēze ķiploki malta gaļa šampinjoni siers
Pagatavošana
1
Baklažānus gareniski pārgriež uz pusēm un izgrebj mīkstumu.
2
Izgrebtās pusītes ieziež ar majonēzi, kas sajaukta ar sasmalcinātu ķiploku.
3
Pilda ar malto gaļu (es jaucu gaļu ar biezpienu, garšvielām, daudz ķiploka un olu).
4
Atkal smērē ar majonēzi, pārklāj šampinjonu šķēlītēm un pārkaisa rīvētu sieru.
5
Baklažānus liek folijā un ietin kā laiviņā, lai sanāk, ka gatavojas savā sulā.
6
Ja siers smuki apbrūnē, cep līdz 35 minūtēm cepeškrāsnī, ja nav cepeškrāsns, var foliju pilnīgi aizvērt, salikt kādā pannā un sautēt 25 – 30 minūtes ūdens peldē.
Iesūtīja: dana
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniMaltā gaļaSiersĶiplokiŠampinjoniDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSēņu ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit