40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 baklažāni kazas siers vai feta5 ķiploka daiviņas1 zaļumu buntīte eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Sagriež baklažānus gareniski mazās, plānās šķēlītēs. Apcep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm.
2
Samīca kazas sieru (der jebkurš kazas siers, var izmantot arī fetas sieru vai bezpiedevu krēmsieru) un samaisa ar sakapātiem ķiplokiem.
3
Tad baklažāna šķēlēs satin sieru ar kapātiem zaļumiem - kinzu vai baziliku.
4
Pasniedz uzreiz vai var salikt pannā, pārliet ar tomātu mērci, pārkaisīt ar rīvētu sieru un pakarsēt pannā zem vāka vai cepeškrāsnī, līdz siers izkūst.
Iesūtīja: Pece
Ēdieni veģetāriešiemLieldienu receptesPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasBaklažāniEļļaGaršvielas un garšaugiKazas siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit