Tasty imidžbildes - 2
Foto: Shutterstock
Balzama - šokolādes trifeles - no jubilejas pārpalikušā, apkaltuša kēksa.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gkēks50 gmelnais balzams5 ĒKgāzēts minerālūdens400 gtumšā šokolāde šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

1

Kēksu (labi, ja tas ir dažas dienas pastāvējis) sadrupina mazos gabaliņos, tam pievieno balzāmu un minerālūdeni, kārtīgi samaisa, pievieno ūdens peldē izkausētu šokolādi. Visu samīca viendabīgā masā un ievieto ledusskapī uz 30 minūtes, lai nedaudz sacietē.

2

Tad izveido frikadelēm līdzīgas bumbiņas un apkaisa ar šokolādes skaidiņām. Lai balzāms labāk ievilktos, trifeles novieto ledusskapī uz 24 stundas.

Iesūtīja: RIMI Mīlestības receptes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!