5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gkēks50 gmelnais balzams5 ĒKgāzēts minerālūdens400 gtumšā šokolāde šokolādes skaidiņas
Pagatavošana
1
Kēksu (labi, ja tas ir dažas dienas pastāvējis) sadrupina mazos gabaliņos, tam pievieno balzāmu un minerālūdeni, kārtīgi samaisa, pievieno ūdens peldē izkausētu šokolādi. Visu samīca viendabīgā masā un ievieto ledusskapī uz 30 minūtes, lai nedaudz sacietē.
2
Tad izveido frikadelēm līdzīgas bumbiņas un apkaisa ar šokolādes skaidiņām. Lai balzāms labāk ievilktos, trifeles novieto ledusskapī uz 24 stundas.
Iesūtīja: RIMI Mīlestības receptes
Ziemassvētku receptesMātes dienas ēdieniBalzamsMinerālūdensTumšā šokolādeŠokolāde un konfektesBez termiskas apstrādesŠokolādeMelnais balzams
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit