vistas salāti
Foto: Shutterstock
Īsts garšu baudījums - ceptas vistas salāti ar sieru, valriekstiem un gurķiem. Svētku galdam, pildīšanai groziņos vai ziešanai uz brokastu maizītēm.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gcepta vista100 gHolandes siers100 gvalrieksti2 svaigi gurķi2 marinēti gurķi2 vārītas olas1 selerijas kāts pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Sagriež vistas cepeša vai grilētas vistias mīkstumu bez ādas nelielos gabaliņos.

2

Sasmalcina (ne ļoti sīki) valriekstus.

3

Sagriež kubiņos svaigu gurķi, marinētu gurķi, sīki sakapā selerijas kātu un vārītu olu. Sarīvē sieru uz smalkās rīves..

4

Visu samaisa ar majonēzi.

Iesūtīja: sarmite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!