40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
300 gliellopa fileja, muguras vai ciskas gabals100 mlbuljons vai ūdens25 gsīpoli15 gtomātu pasta4 gmilti25 gskābs krējums paprikas pulveris sāls
Pagatavošana
1
Liellopu gaļas mīkstumu sagriež 1—2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3—4 cm garumā.
2
Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas novārījumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli, paprikas pulveri, sautē.
3
Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.
Padoms: garšas uzlabošabai var ēdienam pievienot arī sauju gabaliņos sagrieztu, iepriekš apceptu, šampinjonu vai citu sēņu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit